MISTER SPAGHETTI OOSTENDE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mister Spaghetti Oostende. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 0:28 De bestelling was niet doorgekomen. Meer dan een uur moeten wachten.
29 jan 2024 om 6:51 Heel duur voor wat je krijgt, meer dan 60 euro voor 3 spaghetti’s. Bezorging was ook 15 min later dan verwacht.
14 jan 2024 om 14:18 Zeer duur voor wat je krijgt
8 nov 2023 om 15:18 Als je vraagt om bestek mee te leveren zit het er niet bij. En de porties vallen nogal klein uit. Veel geld voor wat het is
14 okt 2023 om 23:56 Was wel lekker aardig gekruid
7 sep 2023 om 20:50 was lekker
19 jul 2023 om 11:14 De spagetti was niet erg afsmakend en de saus vd gewone spagetti was te wein7g, sorry
13 jun 2023 om 7:54 Bestelling werd na 40 min. geannuleerd
27 mei 2023 om 8:12 Bij de levering sneuvelde 1 van de 15 porties op de oprit.Dus bijna 16euro in de vuilbak.De bezorgers verontschuldigden zich en lieten weten dat er contact met mij zou opgenomen worden door iemand van takeaway.Momenteel is dit nog niet gebeurd.
22 mei 2023 om 22:28 Dit is de eerste keer dat we een foute levering hebben gekregen.... Er werd andere spaghetti geleverd dan welke we besteld hadden. Zeer spijtig.... Ook teveel betaald want hadden de duurste spaghetti besteld. Jammer.....